Synaptic Crew

Kolektiv Synaptic tvori skupina mladih Djev, producentov, vizualnih umetnikov in splošnih navdušencev nad elektronsko plesno kulturo.Glavni cilji za prihodnost so prispevanje k regeneraciji fragmentirane slovenske klubske scene in razvoj našega v sloveniji prepoznavnega Synaptic zvoka.

RootsInSession Sound (Pier & Fu):

Ljubljanski dj in producentski dvojec RootsInSession Sound v iskanju korenin sodobnega zvoka v svojih krejtih premetava vse od reggae klasik do globokih bass produkcij. Music policy: roots, reggae, dancehall, hip hop, new roots, dubstep, drum’n’bass, dub .Vsak petek od 19h do 21h v živo na internetnem radiu Central Station

LOSE CONTROL

Lose Control je znamka, v kateri so združeni DJ-i s področja Deep Housa, Tech Housa in Techna, a z enim samimi ciljem, da svoje občinstvo pripeljejo do tega, da se popolnoma prepustijo glasbi, ki jih vodi do točke, ko izgubijo nadzor nad svojim telesom in samim sabo.

XCEED Live

Live avdio in video stream novih setov izpod rok slovenskih in tujih glasbenih virtuozov. Ves arhiv bo dostopen na naših youtube kanalih. Vstop in ogled je možen preko predhodne prijave na xceed.me. Število mest je omejeno.

zAvodKru

Zavod kru je neformalna, multidisciplinarna, kulturistična organizacija. Združuje osebke podobnih nazorov; predvsem pristaše dolgih žurov in ljubitelje mehkega terorizma. Osebna ustvarjanja (muzička produkcija, video produkcija, slikarstvo, design, DJ-ing, foto, party endurance ..) združujejo v imenu KOLEKTIVISTIČNE zavesti samege zavoda. Delujejo po načelu: Z ustvarjanjem nad vsakdanje tegobe! ZAVODKRU JE STANJE DUHA ____ S centrifugalno silo, do višjega JAZA!

New Era

New Era Cap Company Inc. je največja in najhitreje rastoča izdelovalka kap v Združenih državah Amerike in drugje po svetu. Začetki podjetja segajo v leto 1920 in že od leta 1934 je njihova pot močno prepletena s športom. Že vrsto let je New Era Cap uradna kapa Ameriške nacionalne baseball lige MLB, sčasoma pa je postala še uradna kapa nacionalne lige ameriškega nogometa NFL, uradna izdelovalka kap nacionalne košarkarske lige NBA, nacionalne hokejske lige NHL in drugih…Svojo kapo si lahko izberete tudi v Centralni Postaji.

Bass Warz

Bass Warz je kulturna entiteta katere namen je predstavitev in razvoj Bass glasbenih zvrsti, preko internetne radijske postaje Central Station Radio in dogodkov, ki se odvijajo v Centralni Postaji.